Πρόταση Ξενοδοχείου: Galaxy Porto Heli

Αν αναζητάτε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, έχω να σας προτείνω το ξενοδοχείο Galaxy, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Τζέμι, περίπου πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Πορτοχελιού. Η πρώτη μας επίσκεψη στο ξενοδοχείο έγινε πριν δύο χρόνια και φέτος αποφασίσαμε να το επιλέξουμε ξανά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές μιας και είχαμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι.

Τα δωμάτια

Για άλλη μια φορά είχαμε την τύχη να μείνουμε σε δωμάτιο με θέα θάλασσα. Το δωμάτιο αρκετά ευρύχωρο, αν και κλείσαμε τετράκλινο με δύο διπλά κρεβάτια. Ανακαινισμένο μπάνιο με ντουζιέρα όπου παρέχονται δωρεάν αφρόλουτρο/σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, καθαρές πετσέτες, και καθημερινή καθαριότητα.

Φυσικά υπάρχει και δωρεάν ίντερνετ σε όλο το ξενοδοχείο κι έτσι μπορείς να δουλέψεις ή να χαζέψεις στο κινητό σου.

Η θέα από το δωμάτιό μας απίστευτη. Απέραντη θέα θάλασσα και από το μπαλκόνι μας μπορούσαμε να δούμε την πιτσαρία, την παιδική χαρά και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Υπάρχει επίσης μικρό ψυγειάκι, κι έτσι νιώθεις πιο αυτόνομος αφού μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις και απέξω και να φτιάξεις σνακ, να φας παγωτό και να αποθηκεύσεις αντιβίωση (δυστυχώς μας χρειάστηκε και το τελευταίο!).

Το φαγητό

Κάθε πρωί φροντίζαμε να είμαστε στην ώρα μας για το πρωινό, το οποίο σερβίρεται από τις 7.30 ως τις 10.30. Πλούσιος μπουφές με μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα. Ακόμα και τα παιδάκια θα μείνουν ευχαριστημένα καθώς μπορούν να έχουν πολλές επιλογές όπως γάλα με δημητριακά, ψωμί με βούτυρο και μέλι, μερέντα, ζεστή σοκολάτα, αυγουλάκια, φρούτα και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς για πρωινό. Υπάρχει μεγάλη, άνετη τραπεζαρία ή μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην τεράστια βεράντα.

Την προηγούμενη φορά που μείναμε στο ξενοδοχείο κλείσαμε και βραδινό. Αν και ήταν κι αυτό πεντανόστιμο με πολλές επιλογές, αυτή τη φορά αλλάξαμε τακτική. Στα δύο χρόνια που είχαμε να έρθουμε μας περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις. Εκτός από το εστιατόριο και το μπαρ που υπάρχει δίπλα στην πισίνα και επιλέξαμε να τρώμε εκεί το μεσημεριανό μας γεύμα μετά το κολύμπι, πλέον υπάρχει και πιτσαρία! Φυσικά και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε μετά από βόλτα στις καφετέριες στο λιμάνι του Χελιού.

Α ναι, μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει ανοίξει και ζαχαροπλαστείο μέσα στο ξενοδοχείο που περιέργως δεν επισκεφτήκαμε, αλλά ήταν τόσο χαριτωμένο που δεν αντιστάθηκα να μην το φωτογραφίσω.

Εξυπηρέτηση

Ότι επιλέξαμε το Galaxy για δεύτερη φορά δείχνει το πόσο ευχαριστημένοι μείναμε κι έτσι ξαναπήγαμε. Η ‘οικογένεια’ του ξενοδοχείου είναι τόσο φιλική και εξυπηρετική που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την αγαπημένη κυρία Δόμνα που μας υποδέχτηκε σαν συγγενείς της και της υποσχεθήκαμε πως θα ξαναπάμε!

Έχοντας περάσει αμέτρητα καλοκαίρια ως παιδί στο Πόρτο Χέλι χαίρομαι και συγκινούμαι που πλέον το επισκέπτομαι με τα παιδιά μου. Και μπορεί να μην έχουμε σπίτι για τη διαμονή μας, αλλά τώρα πια έχουμε βρει ένα μέρος που νιώθουμε σαν σπίτι μας!

Please follow and like us: