Τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια

Μπορεί να έχουν περάσει είκοσι χρόνια από το τέλος της σειράς ‘Τα φιλαράκια’, αλλά ακόμα και σήμερα τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ Γκριν είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των γυναικών και πηγή έμπνευσης όταν αναζητάμε ένα νέο στυλ ή χρώμα μαλλιών. Για να δούμε λοιπόν την εξέλιξη των μαλλιών της στην πορεία της τηλεοπτικής σειράς.

Πρώτα τη γνωρίσαμε με το φιλαριστό στυλ μαλλιών και τις μελί ανταύγειες που έγινε το σήμα κατατεθέν της και -καθώς έγινε μόδα εξαιτίας της- πήρε το όνομα ‘Ρέιτσελ’. Στην ίδια την ηθοποιό δεν άρεσε και ίσως και σε πολλές από εμάς που οι κομμωτές εκείνη την εποχή μας έκαναν αυτό το φιλάρισμα που δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε καλοχτενισμένο.

Καθώς τα χρόνια πέρασαν, μάκρυναν και τα μαλλιά της Τζένιφερ και άλλαξε και η απόχρωση, αφού έγινε πιο ξανθιά. Αν και το μήκος των μαλλιών άλλαξε τα επόμενα χρόνια, η απόχρωση τής ταίριαξε τόσο που την καθιέρωσε.

Αργότερα τόλμησε ένα ωραίο καρέ κούρεμα, ενώ διατήρησε τις χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μαλλιά της. Αυτή τη φορά το κοντό της κούρεμα ήταν σε ίσια γραμμή χωρίς φιλάρισμα και της χάρισε μια πολύ νεανική εμφάνιση.

Τα επόμενα χρόνια επέστρεψε σε μακρύτερο στυλ μαλλιών, αλλά χωρίς ιδιαίτερους πειραματισμούς.

Στην τελευταία σεζόν της σειράς την είδαμε με φράντζα και μύτες. Μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα το στυλ των μαλλιών της, με εξαίρεση τη σύντομη επιστροφή της στο φυσικό καστανό της χρώμα για τις ανάγκες της κινηματογραφικής της καριέρας.

Πλέον έχει ανοίξει τα μαλλιά τις με πιο ξανθές αποχρώσεις όπως μπορούμε να δούμε στο προφίλ που διατηρεί στο ίνσταγκραμ.

Εσείς ποιο στυλ μαλλιών προτιμάτε; Είστε οπαδός του στυλ που την γνωρίσαμε ή προτιμάτε κάποιο από τα μετέπειτα λουκ της;

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: 5 + 1 Συμβουλές Για να μυρίζεις Πάντα Ωραία

images source:

https://www.byrdie.com/jennifer-aniston-hairstyles-20-of-her-most-iconic-hairstyles-346169

https://www.quora.com/Did-Rachel-wear-a-wig-in-the-TV-show-Friends

Please follow and like us: