Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας φύλακας άγγελος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός ως ο νικητής του ελληνικού Survivor το 2017 και η δημοτικότητα του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς ακόμα και όσοι δεν παρακολουθούσαν το παιχνίδι επιβίωσης είχαν ακουστά το παρατσούκλι του ‘Ντάνος’. Αντίθετα με την πλειοψηφία των παικτών τηλεοπτικών ριάλιτι που σύντομα ξεχνιούνται μόλις τα φώτα σβήσουν, ο Γιώργος απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει.

Εκτός από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές σε σήριαλ και διαφημίσεις, είναι πια και ένας φύλακας άγγελος.

Καλεσμένος στην εκπομπή ‘Καλύτερα δε γίνεται’ μίλησε για την εξέλιξη του μετά από το παιχνίδι και τα μαθήματα υποκριτικής που παρακολουθεί. Όμως οι ευαισθησίες του πάνω σε κοινωνικά θέματα τον έχουν κάνει να δείξει ενεργά και τη φιλανθρωπική του πλευρά. Από το 2020 έχει ιδρύσει τον οργανισμό ‘Φύλακας Άγγελος’ που παρέχει κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Αυτό τον οδήγησε να ακολουθήσει σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών, ενώ η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι στα σχέδια του είναι και τα μαθήματα παιδοψυχολογίας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε αυτή την απόφαση καθώς νιώθει την ευθύνη να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και επιστημονικά και να συμβάλλει όσο πιο ουσιαστικά μπορεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή 12/3/22.

Το καθιερωμένο δώρο που προσφέρει η εκπομπή στο τέλος των συνεντεύξεων έκανε τον ανερχόμενο ηθοποιό να συγκινηθεί, αφού του χάρισαν ένα κουτί γεμάτο με διακοσμητικά για το γραφείο του με το λογότυπο του Φύλακα Άγγελου.

Να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του σχέδια και να συνεχίσει με τόση όρεξη την προσφορά του βοηθώντας αθώες ψυχές που μας χρειάζονται.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο beautyandthemist.gr

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.