Συνέντευξη με τη συγγραφέα Τίνα Μιχαηλίδου

Η Τίνα Μιχαηλίδου έγινε γνωστή ως relationship blogger, δηλαδή η μπλόγκερ που γράφει για τις σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια όμως άρχισε να ξεδιπλώνει και το συγγραφικό της ταλέντο γράφοντας τα πρώτα της βιβλία. Έχω τη χαρά να τη φιλοξενώ στο beautyandthemist.gr σε μια συνέντευξη που θα μας βοηθήσει να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Demi: Τίνα, σε γνωρίσαμε ως relationship blogger, αλλά πλέον είσαι και μια ανερχόμενη συγγραφέας καθώς τα πρώτα σου βιβλία έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Πώς πήρες την απόφαση να εκδώσεις το πρώτο σου βιβλίο; Τι σε ενέπνευσε στη συγγραφή του ‘Και μη χειρότερα!’;

Τίνα Μ:”Είμαι στο χώρο του blogging 10 χρόνια, ήθελα πάντα να γράψω ένα βιβλίο,οπότε εμπνεύστηκα από τους δικούς μου χωρισμούς και από τα κείμενα που έγραφα στο δικό μου blog. Ήθελα μια κοπέλα να έχει ένα βιβλίο μου και όταν το διαβάζει να χαμογελάει αληθινά και να προχωράει παρακάτω στη ζωή της.”

Demi: Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου; Ταυτίζονται οι αναγνώστριες σου με τις ηρωίδες του βιβλίου σου;

Τίνα Μ:”‘Ελαβα πολύ αγάπη η αλήθεια είναι & πολλά θετικά μηνύματα καθώς ταυτίστηκαν με τις ηρωίδες μου. Αυτό άλλωστε ήθελα & εγώ.”

Demi: Το δεύτερο βιβλίο σου ‘Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους’ σε τι κοινό απευθύνεται;

Τίνα Μ:”Κυρίως σε γυναίκες, διότι ήθελα δίπλα από τα δικά μου quotes να καταγράφουν & εκείνες τα δικά τους συναισθήματα είτε θετικά, είτε αρνητικά.”

Demi: Οι άντρες πώς αντιδρούν στο άκουσμα ότι είσαι relationship blogger; Μήπως τους τρομάζει η ιδέα ότι γράφεις για σχέσεις;

Τίνα Μ:”Στην αρχή δεν ξέρουν τι είναι, μετά τους ενθουσιάζει, αλλά τελικά καταλήγουν στο να τους τρομάζει αυτή η ιδέα. Όμως μπορώ να σου πω ότι πλέον έρχονται & άντρες σε μένα για να τους βοηθήσω με τον χωρισμό τους. Και πίστεψέ οι άντρες δεν είναι εύκολο κοινό για να τους πλησιάσεις σε αυτή την κατηγορία που εγώ γράφω.”

Demi: Να περιμένουμε σύντομα και άλλο βιβλίο από σένα;

Τίνα Μ:”Φυσικά, αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα ακόμα.”

Demi: Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να γράψεις κάποιο άλλο είδος βιβλίου;

Τίνα Μ:”Προς το παρόν δεν το έχω σκεφτεί πολύ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά πιστεύω πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα πειραματιστώ & σε άλλο είδος βιβλίου.”

Demi: Ως αναγνώστρια ποια κατηγορία βιβλίων είναι η αγαπημένη σου;

Τίνα Μ:”Λατρεύω πολύ τα βιβλία που έχουν λίγο έως πολύ θρίλερ μέσα, άλλωστε αγαπώ & τέτοιου είδους ταινίες & σειρές.”

Demi: Μέσα από τα social media βλέπουμε ότι το γράψιμο δεν είναι η μόνη σου απασχόληση. Θα ήθελες να μας πεις με τι άλλο ασχολείσαι;

Τίνα Μ:”Είμαι Θεολόγος & Βοηθός Νοσηλευτή πάνω στην ειδικότητα των ειδικών παθήσεων Νευρολογία-Ψυχιατρική. Ουσιαστικά ό,τι κάνω έχουν σχέση με τους ανθρώπους & με το πως να τους κάνω να χαμογελάνε αληθινά.”

Demi: Ποια είναι το όνειρά σου για το μέλλον; Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μία δεκαετία;

Τίνα Μ:“Όνειρα δεν κάνω αφήνω γενικά τα πράγματα στη τύχη τους. Πώς φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μια δεκαετία; Στα 42 μου με φαντάζομαι χορτασμένη από ευτυχία καθώς μέχρι τότε θα έχω & άλλους ανθρώπους στο να ξεπερνάνε τους δικούς τους χωρισμούς & θα τους κάνω να χαμογελάνε αληθινά. Τώρα σε προσωπικό επίπεδο πραγματικά δεν κάνω σχέδια τα αφήνω όλα στη τύχη.” 

Demi: Τι συμβουλή θα έδινες σε μια κοπέλα που έχει περάσει κάποια ερωτική απογοήτευση;

Τίνα Μ:“Θα της έλεγα πως δεν πρέπει να στεναχωριέται που χώρισε ή που κάποιος δεν την βλέπει ερωτικά. Συμβαίνουν & αυτά.Γενικά θα της έλεγα πως πρέπει να χαμογελάει αληθινά και να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της.”

Demi: Ήταν χαρά μου να σε φιλοξενήσω σε αυτή τη συνέντευξη. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις και να πραγματοποιείς τους στόχους σου!

Τίνα Μ:“Εγώ σε ευχαριστώ για αυτή την συνέντευξη, ήταν τιμή μου & εύχομαι τα καλύτερα για το site σου.”

Τίνα Α.Μιχαηλίδου 
Relationship Blogger & Συγγραφέας των Βιβλίου “Και Μη Χειρότερα” Εκδόσεις 24 Γράμματα & “Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους” Εκδόσεις Υδροπλάνοhttps://www.tinamichaelidou.gr/
https://www.instagram.com/michaelidou_tina/
https://www.instagram.com/exsghostbytinamichaelidou/
https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/
https://www.facebook.com/groups/1513009972129927/
https://www.facebook.com/groups/193874551994960/
https://www.youtube.com/channel/UC1DYwCSK2dACqjJeBLfGv-g
https://twitter.com/TTinoula

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο beautyandthemist.gr

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.