Κριτική Αρώματος Mercedes-Benz Woman Eau De Parfum

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα άρωμα που αγόρασα πριν δύο χρόνια, το Mercedes Benz eau de parfum για γυναίκες. Έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου πρόπερσι τα Χριστούγεννα και να σας πω μια αστεία ιστορία για το πώς κατέληξα με αυτό το άρωμα αν και δεν ήταν αυτό που έψαχνα.

Λοιπόν, λίγες μέρες πριν από αυτήν την αγορά πήγα στο κατάστημα για να αγοράσω μερικά δώρα και μιας και κατέληξα να αγοράσω αρώματα για αγαπημένα πρόσωπα, έφυγα με αρκετά αρωματισμένα χαρτιά όπου είχα ψεκάσει δείγματα. Ερωτεύτηκα ένα από αυτά χωρίς να ξέρω ποιο απ’όλα ήταν, οπότε επέστρεψα να ψάξω για αυτό το άρωμα. Το πρόβλημα ήταν ότι η υπάλληλος του καταστήματος δεν μπορούσε να αναγνωρίσει αυτή τη μυρωδιά και να το αγοράσω κατευθείαν. Έτσι, ψέκασε ξανά μερικές χάρτινες λωρίδες με τα αρώματα που πίστευα ότι είχα δοκιμάσει τις προάλλες. Μετά από λίγο, είχα εντοπίσει αυτό που με είχε μαγέψει. Δυστυχώς, δεν είχαμε γράψει πάνω στα χαρτάκια το όνομα κάθε δείγματος και βρισκόμασταν ξανά στο σημείο μηδέν καθώς ούτε τώρα μπορούσαμε να πούμε ποιο άρωμα ήταν σε κάθε χαρτάκι! Για να μην τα πολυλογώ, νόμιζα ότι είχα αγοράσει αυτό στο οποίο είχα ερωτευτεί, αλλά όταν πήγα σπίτι και το έβαλα ανακάλυψα ότι ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άρωμα. Ένα άρωμα που δεν ήμουν καν σίγουρη ότι είναι του γούστου μου.

Περίσταση

Όπως ήδη ανέφερα, ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγορά, έτσι το φόρεσα πολύ στις γιορτές. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν μου άρεσε πολύ, αλλά κατέληξα σύντομα ότι μου ταιριάζει. Είναι πολύ γιορτινό και λαμπερό και το λατρεύω για μια χαρούμενη περίσταση. Πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλο για βραδινές και επίσημες περιστάσεις. Δε νομίζω ότι θα το φορούσα σε καθημερινή βάση αν και τα Χριστούγεννα επιτρέπουν να ξεφύγουμε όλη τη μέρα! Το θεωρώ κατάλληλο κυρίως για τον χειμώνα μιας και δεν είναι τόσο ελαφρύ.

Περιγραφή

Αυτό το άρωμα αποπνέει γοητεία και μεγαλοπρέπεια. Είναι ένα λουλουδάτο, ανατολίτικο, μοντέρνο άρωμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μπορεί να αναδείξει μια ισχυρή προσωπικότητα και μου δίνει αυτοπεποίθηση όταν το φοράω αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω αρκετό καιρό να το βάλω, για να το βγάλω από το συρτάρι!

Το μπουκάλι φαίνεται πιο νεανικό από το άρωμά του. Έχει ένα μωβ χαριτωμένο σχέδιο που δεν είναι αντιπροσωπευτικό της μυρωδιάς που εκπέμπει και φαίνεται επίσης φθηνό. Δεν είναι άσχημη συσκευασία, αλλά δε νομίζω ότι ταιριάζει με το ύφος του αρώματος. Στα παιδιά μου, που τους αρέσουν τα αυτοκίνητα, άρεσε το μπουκάλι με το σύμβολο της mercedes και υποσχέθηκα να τους το δώσω όταν αδειάσει. Ευτυχώς το έχουν ξεχάσει γιατί δεν το έχω τελειώσει ακόμα μιας και δεν του έμεινα πιστή για καιρό!

Η αρχική τιμή ήταν 51 ευρώ για το μπουκάλι των 30 ml και διατίθεται επίσης σε 60 ml και 90 ml. Παρ’ όλα αυτά, την ημέρα που το αγόρασα ήταν με έκπτωση 50%, γι’ αυτό το πήρα, αν και δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν αυτό που έψαχνα.

Σε ποιον απευθύνεται

Πρόκειται για ένα πολυτελές γυναικείο άρωμα που θα ήταν μια καλή επιλογή για μια δυναμική γυναίκα. Δεν το βρίσκω κατάλληλο για πολύ νεαρά κορίτσια. Χάρη στις ξυλώδεις, musky νότες μπορώ επίσης να φανταστώ έναν άντρα να το φοράει αν του αρέσουν οι νότες βανίλιας πάνω του.


Νότες κορυφής: Ροδάκινο

Νότες Καρδιάς: Γιασεμί

Νότες βάσης: Βανίλια

Η ετυμηγορία

Θα το αγόραζα ξανά; Ναι, δεν μετανιώνω για αυτήν την ‘καταλάθος’ αγορά. Είχα την τύχη να ανακαλύψω ένα νέο αξιόλογο άρωμα και ήταν και σε τιμή ευκαιρίας. Αν το ξαναέβρισκα σε αυτήν την τιμή ίσως και να το ξαναέπαιρνα, αν και από τότε που το πήρα έχω ανακαλύψει και άλλα ενδιαφέροντα αρώματα.

Το έχεις δοκιμάσει? Αν όχι, ακούγεται σαν ένα άρωμα που θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις;

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.