3 συμβουλές ομορφιάς για λαμπερό δέρμα την ημέρα του γάμου σου

Όλες θέλουμε να δείχνουμε υπέροχες την ημέρα του γάμου μας. Είναι η μέρα που θέλεις να είσαι η πιο όμορφη για το άλλο σου μισό. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να αποκτήσεις ένα υπέροχο λαμπερό δέρμα τη μεγάλη μέρα; Υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις το δέρμα που θέλεις για τον γάμο σου.

Δεν χρειάζεσαι πλαστικό χειρουργό και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να μάθεις περισσότερα.

Άρχισε την προετοιμασία νωρίς

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσεις να φροντίζεις το δέρμα σου. Είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνεις ούτως ή άλλως άσχετα με την προετοιμασία του γάμου σου. Ξεκίνησε την περιποίηση του δέρματος σου τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημέρα του γάμου. Επένδυσε σε ένα καθαριστικό καλής ποιότητας και κάνε συνήθεια τον σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου σου κάθε πρωί και βράδυ. Το δέρμα σου μπορεί να ξεσπάσει αν δεν είναι συνηθισμένο σε αυτό το είδος αγωγής, οπότε η έγκαιρη έναρξη τού δίνει χρόνο να προσαρμοστεί.

Αναζήτησε κατάλληλα προϊόντα στα οποία μπορείς να επενδύσεις, που καλύπτουν τυχόν δερματικά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Αγόρασε κάποια γυναικεία κρέμα σύσφιξης προσώπου, η οποία θα σου δώσει πιο λαμπερή εμφάνιση και θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο σφριγηλό. Και πάλι το δέρμα σου μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα προϊόντα. Βεβαιώσου ότι επιλέγεις πάντα προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σου.


Αν δεν το κάνεις ήδη, ξεκίνησε να πίνεις άφθονο νερό κάθε μέρα και να ενυδατώνεις το δέρμα σου μετά το ντους. Δε θες το δέρμα σου να είναι αφυδατωμένο την ημέρα του γάμου σου.

Χαλάρωσε και ξεκουράσου

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση ενός γάμου μπορεί να είναι σκληρή και αγχωτική δουλειά. Το άγχος μπορεί να προκαλέσει εξανθήματα και σπυράκια, κάτι που δεν είναι ιδανικό για την ημέρα του γάμου σου. Για να το αποφύγεις χάρισε στον εαυτό σου άφθονο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε βράδυ τις εβδομάδες πριν από το γάμο σου. Αυτό θα μειώσει επίσης το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, που μπορεί να είναι δύσκολο να καλυφθούν με το μακιγιάζ.


Δημιούργησε την τέλεια ζώνη χαλάρωσης κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, ανάβοντας μερικά κεριά και περιποιήσου το δέρμα σου κάνοντας μια μάσκα προσώπου. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να χαλαρώσεις και να απαλλαγείς από το άγχος του προγραμματισμού του γάμου σου.

Καθάρισε τα πινέλα του μακιγιάζ σου

Εάν κάνεις το γαμήλιο μακιγιάζ σου μόνη σου χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία, πιθανότατα θα πρέπει να εξασκηθείς εκ των προτέρων. Κάνε όσες πρόβες θες, αλλά μην ξεχνάς να πλένεις τα πινέλα σου. Θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να το κάνεις αυτό κάθε δύο εβδομάδες. Μπορείς να γεμίσεις ένα μπολ με ζεστό σαπουνόνερο και να καθαρίσεις όλα τα πινέλα που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τη μέρα του γάμου σου. Άφησέ τα να στεγνώσουν καλά πριν τα ξαναχρησιμοποιήσεις για να μην είναι νωπά και χαλάσει το μακιγιάζ σου. Η χρήση βρώμικων πινέλων είναι πολύ ανθυγιεινή και συχνά μπορεί να υπάρχουν βακτήρια. Αυτά τα βακτήρια μπορεί να προκαλέσουν σπυριά, ακόμη και μολύνσεις στα μάτια. Κάτι που δεν θέλεις για τη μεγάλη σου μέρα.


Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι επίσης εξαιρετικοί τρόποι για να αποκτήσει το δέρμα σου υπέροχη όψη. Με αυτές τις συμβουλές θα είσαι η νύφη με το πιο όμορφο και καθαρό δέρμα!

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο beautyandthemist.gr

Please follow and like us: